Mi-Th influencer: Machiajul pentru sărbători. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, trucuri inedite și demonstrație de make-up, pas cu pas / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik
Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă duminică, 4 decembrie 2022, ora 11:00, pe DC News și Spectacola, cu o nouă ediție Mi-Th influencer. Veți afla cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și idei creative, marca celui mai cunoscut make-up artist din România.

În ediția de duminică, 4 decembrie 2022, Mirela Vescan și Thea Haimovitz dezbat cel mai arzător subiect al sfârșitului de an: machiajul de sărbătoare. Fie că planificăm să mergem la o petrecere grandioasă sau pur și simplu luăm masa în familie, un machiaj corect și care să ne pună în evidență trăsăturile ne va ajuta să ne simțim mai bine în pielea noastră. 

Machiajul pentru sărbători

„În ultimii ani, de câte ori s-a vorbit despre machiaj, s-a vorbit despre rezistență. se caută calitate și rezistență. Pentru un machiaj de seară se caută aceleași calități pigmentate cu imaginație și culoare. Uneori, machiajul de seară este ca rochia de seară, se caută textură, culoare și mai multă atenție. Este importantă pregătirea tenului, este puțin probabil ca o persoană care merge seara la o petrecere să fi dormit toată ziua înainte. Folosind câteva trucuri simple, un machiaj de zi se poate transforma într-unul de seară, se poate paria pe un ruj puternic și pe câteva particule strălucitoare”, transmite Mirela Vescan.

Make-up festiv, pas cu pas

În materialul video prezentat în emisiunea Mi-Th influencer veți vedea un machiaj pentru o seară de sărbătoare, realizat cu nuanțe moderne.  Machiajul este realizat de Vlad Bibire, absolvent al academiei Mirela Vescan și campion național la Make-Up Talent Fest. 

Pașii corecți în realizarea machiajului: pregătirea tenului, prin demachiere și hidratare, pulverizarea unei loțiuni de fixare, aplicarea fondului de ten, farduri corectoare, pudră. La machiajul ochilor, creativitatea nu are limite, astfel că, în funcție de mai mulți factori, vă puteți „juca”. 

Care sunt pașii corecți în aplicarea machiajului, cum putem transforma un machiaj de zi într-un machiaj de sărbătoare, care sunt produsele care ne ajută să păstrăm machiajul impecabil timp îndelungat, dar și care sunt trucurile Mirelei Vescan pentru un look impecabil, aflați duminică, de la ora 11:00, din emisiunea Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel