Mișcare uriașă. 300 de membri UNPR au trecut la PSD
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale UNPR Galaţi, Vergiliu Vals, şi aproximativ 300 de membri s-au înscris marţi în PSD, ei declarându-se nemulţumiţi de linia politică adoptată de partid pe plan local.

'Am creat la nivelul organizaţiei municipale UNPR Galaţi o cultură bazată în primul rând pe respectul reciproc, care nu s-a mai regăsit din 2015 de la venirea lui Marius Stan, preşedintele impus la conducerea organizaţiei. Din nefericire, în ultimul an şi jumătate a avut loc un derapaj brutal de la această cultură pe care am dezvoltat-o. (...) Toate semnalele mele de alarmă legate de organizaţia municipală UNPR şi de dezvoltarea oraşului au rămas fără răspuns', a declarat Vergiliu Vals, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD Galaţi.

Vals a precizat că au mai părăsit UNPR aproximativ 300 de membri ai organizaţiei municipale, printre care un consilier municipal şi 12 dintre cei 27 de membri ai Biroului Permanent Municipal.

[citeste si]

Fostul lider UNPR a mai spus că astfel de mişcări se vor produce în curând şi în cadrul organizaţiei judeţene UNPR Galaţi. Preşedintele organizaţiei municipale PSD Galaţi, Florin Popa, a salutat înscrierea în PSD a celor aproximativ 300 de membri UNPR, dar mai ales a celor din conducerea UNPR Galaţi. 'Este de fapt o integrare aproape naturală, pentru că din toamna lui 2012 încoace am lucrat împreună la toate campaniile electorale', a spus Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel