„Mi-a povestit tot ce se putea povesti…” Loreta Popa despre o zi memorabilă în compania actorului Dumitru Rucăreanu. VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
foto arhivă personală Loreta Popa
foto arhivă personală Loreta Popa
Jurnalista și scriitoarea Loreta Popa, invitată la emisiunea De Ce Citim, a vorbit cu emoție despre Promoția 1956 a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale București și despre o zi memorabilă, petrecută în compania actorului Dumitru Rucăreanu (1932-2013).   

„Pentru că vorbeam despre acești actori minunați, să știi că o altă mare bucurie a mea a fost că am reușit să-i aduc la Capșa pe cei care au făcut parte din Promoția 1956. Întâlnirea aceea n-am s-o uit niciodată. Atunci a fost prezentă și Sanda Toma, pentru că a făcut parte din acea promoție, Dumitru Rucăreanu, căruia și acum îi sunt recunoscătoare pentru ziua pe care am petrecut-o împreună la Boema 33, în compania unui pahar cu votcă și a unui pahar cu vin. Mi-a povestit tot ce se putea povesti despre acea promoție din care au mai făcut parte și Amza Pellea, Gheorghe Cozorici, Silviu Stănculescu, George Constantin, Mitzura Arghezi, Gina Patrichi (n-a terminat atunci, dar a făcut parte din acea promoție), Draga Olteanu Matei…și acum, când le rostesc numele, parcă nu-mi vine să cred. Au fost atunci Mircea Albulescu, Victor Rebengiuc…N-am să uit niciodată acea întâlnire”, a mărturisit emoționată scriitoarea Loreta Popa.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel