Messi se va întoarce la Barcelona doar după plecarea președintelui Laporta. Fratele starului: Clubul a început să fie cunoscut pentru Messi; spaniolii sunt trădători
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Unul dintre frații lui Lionel Messi a anunțat public că starul crescut de Barcelona nu se va întoarce la clubul care l-a consacrat până nu va face ''o curăţenie bună''.  

Matias Messi, unul dintre fraţii starului argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain), a anunţat miercuri că acesta nu are de gând să revină la echipa de fotbal FC Barcelona, conform agenţiei EFE.

Matias, cel mai mare dintre fraţii Messi, a precizat pe un canal de Twitch, gestionat de fratele său Tommy, că Leo nu va reveni la clubul catalan şi dacă totuşi se va întoarce o va face după o curăţenie bună, cum ar fi plecarea preşedintelui Joan Laporta, pe care l-a descris ca un ingrat, după tot ce a dat Messi Barcelonei.

După mine, Barcelona a început să fie cunoscută pentru Messi, înainte era mai cunoscut Madridul. Oricine are oportunitatea de a călători la Barcelona şi de a intra la Muzeul Barcelonei va vedea că Muzeul Barcelona este Messi, a opinat Matias.

Matias a adăugat că Lionel Messi s-a simţit trădat când a fost nevoit să părăsească clubul catalan: Spaniolii sunt trădători. Mama mea i-a spus lui Lionel odată: 'Te vor răsplăti ca pe Ronaldinho'.

La solicitarea agenţiei EFE, Cabinetul de comunicare al lui Lionel Messi a precizat că această declaraţie este o opinie individuală şi personală a lui Matias Messi, care este fratele lui Leo, dar a cărui opinie nu trebuie să coincidă cu cea a lui Leo sau cu cea a altor rude, prieteni sau persoane apropiate de fotbalist, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel