Mesajul unei brașovence pentru toți românii: #staiacasa - Melodie virală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Melodia #staiacasa a devenit imediat virală pe internet după ce a fost lansată. 

Claudia Ligia Şuteu este o tânăra implicată activ în viaţa culturală a Braşovului. Ea a venit cu o iniţiativă menită să determine braşovenii și nu numai, prin muzică, să stea în casă, în această perioadă în care autorităţile fac tot posibilul să asigure o bună desfăşurare a lucrurilor.

Claudia a scris o piesă intitulată #staiacasa, alăturându-se acestei campanii de mobilizare a populaţiei. Este un îndemn, un semn de alarmă, o modalitate de a-i determina pe oameni sa facă acest pas mic, pentru a se proteja şi a-i proteja pe cei din jurul lor, grăbind astfel procesul de "vindecare" a unei ţări întregi.

Cine este Claudia Șuteu

Claudia este proaspăt doctor în muzică, în domeniul pianului clasic, fiind profesor asociat la Facultatea de Muzică, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

"Dacă medicii salvează vieţi în spitale, artiştii pot salva suflete, prin artă. De fiecare dată când ţi se întâmplă ceva negativ, găseşte frumosul şi consideră că poate este o şansă. Acum este un prilej să te redescoperi şi să stai cu cei dragi, cum poate nu ai mai avut timp în viaţa aceasta atât de aglomerată. Iubeşte, ascultă muzică, citeşte, fă sport, hrăneşte-te bine şi gândeşte-te la tot ce nu ai avut timp până acum...doar #staiacasă", sunt cuvintele Claudiei pentru toţi românii, în aceste clipe agitate.

VEZI AICI MELODIA:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel