Mesaj trivial, transmis din cabina crainicului la meciul Chiajna-Dinamo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Momente surprinzătoare în finalul partidei Chiajna - Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei Ligii. La boxele stadionului din Chiajna s-a auzit un mesaj către fanii lui Dinamo, prin care aceștia erau îndemnați să o înjure pe Steaua, marea rivală a "câinilor".

"Acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige m... Steaua, m... Steaua!" s-a auzit în boxele stadionului, potrivit fanatik.ro.

Preşedintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, a spus pentru sursa citată îi pare rău de tot ce s-a întâmplat la staţia de sonorizare a stadionului la meciul cu Dinamo, dar că nu crainicul ar fi fost vinovat de incident, ci un fan al formației ilfovene. 

Jandarmeria română a luat atitudine după acest incident și a demarat o anchetă. Clubul ilfovean ar putea fi amendat și riscă suspendarea stadionului.

"Jandarmeria derulează o anchetă. Dacă se descoperă cine este vinovat, se vor aplica amenzi. Dacă sunt vinovați, organizatorii riscă o sancțiune între 10.000 și 30.000 de lei, iar LPF poate suspenda stadionul între o lună și șase", a declarat Cristian Munteanu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel