MERCUR RETROGRAD 27 septembrie - 18 octombrie 2021. Ce lecție are de învățat fiecare zodie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ HOROSCOP. Mercur retrograd, lecții pentru zodii
foto pixabay/ HOROSCOP. Mercur retrograd, lecții pentru zodii
De astăzi, 27 septembrie 2021, până în 18 octombrie, vom fi sub influența lui Mercur retrograd.

Mercur retrograd aduce câte o lecţie pentru fiecare semn! Dacă nu eşti familiarizat cu acest eveniment astrologic, Mercur este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, învățarea și călătoria. Și când este retrograd -  când 'pare' să se deplaseze înapoi pe orbita sa - acele zone ale vieții devin un pic haotice, scrie Astrosens.

Iată cu ce lecții vine Mercur retrograd pentru fiecare zodie: 

BERBEC

Este timpul să te uiţi în urmă și să vezi cum ai fost în relațiile tale strânse. Ești la fel de nevinovat pe cât ți-ar plăcea să crezi că ești sau ar trebui să îţi oferi un răgaz pentru examinarea atentă a comportamentelor tale? Este important să nu cazi într-un tipar de prioritate în detrimentul altora sau invers. Asigură-te că oferi un spațiu pentru comunicare și auto-reflecție.

TAUR

Acesta este momentul perfect pentru a te asigura că pui punctul pe 'i' și liniuţa pe 't'. Oamenii te vor privi ca un lider al păcii, cineva care poate păstra integritatea. Greșelile sunt normale pentru că suntem cu toții oameni, dar Mercur retrograd este momentul în care ar trebui să remediezi derapajele.

GEMENI

Ai regrete academice? În acest timp, s-ar putea să îţi doreşti să fi putut studia altceva sau să fi făcut mai multe lucruri în ceea ce priveşte educaţia ta. Jupiter este, de asemenea, retrograd chiar acum și îți oferă multe de gândit în ceea ce privește partea academică, în timp ce Mercur retrograd îți aduce o atenţionare blândă că potențialul tău este nelimitat și la fel și tu. Dacă doreşti să atingi noi culmi, atunci trebuie să încerci măcar să ajungi la ele.

RAC

Mercur retrograd este momentul să reflectăm despre viaţa de acasă. Gândeşte-te la amintirile din copilărie și scrie-le cât mai detaliat posibil - cu cât amintirea este mai veche, cu atât mai bine. Pe măsură ce Mercur retrograd progresează, vei fi vizitat de 'fantomele' relațiilor din trecut. Ia act de asemănările dintre foștii tăi iubiți și de ceea ce ai învățat despre dragoste în copilărie.

LEU

Foarte rar oamenii exprimă exact ceea ce simt, inclusiv tu. Ia-ţi timp pentru a reflecta la modul în care te exprimi. Ce spun prietenii tăi despre cine ești și ce impact a avut locul tău de muncă asupra formării tale ca persoană? Mercur retrograd este momentul pentru a te uita atent la viaţa ta, dar încă nu este nevoie să faci modificări. În schimb, profită  de următoarele două săptămâni pentru a dezvolta idei și planuri.

Vezi continuarea pe ASTROSENS 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel