Mercur, din nou, în Gemeni! Află ce schimbări va aduce pentru fiecare zodie
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Horoscop Mercur în Gemeni. Iată cum te va influența acest tranzit!

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul în semnul Gemenilor, pe 11 iunie. Va rămâne în semnul lui de domiciliu până pe 27 iunie. Timp suficient pentru a ne bucura de efectele acestui tranzit. Vom pune comunicarea pe primul lor, vom fi curioși și vom deveni mai flexibili. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa a treia, comunicării și a schimburilor. Îți vei împărtăși planurile și ideile. Îți va fi mai ușor să vorbești cu oamenii, să întrebi și desigur, chiar să afli. Curiozitatea ta va fi efervescentă și te va ajuta enorm. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur iese din semnul vostru, unde a și retrogradat. Și va intra în casa a doua, a banilor, talentelor și resurselor. Puteți să vă afirmați, să vă lăudați mai mult. S-ar putea să fiți destul de convingători, însă nu vine de la sine, trebuie să spuneți exact ce știți să faceți. Negocierile sunt susținute. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur intră în semnul vostru. Vă mai liniștiți, sunteți mai curajoși, vă bazați pe propriile voastre capacități intelectuale și aveți idei foarte bune. De asemenea, mintea vie va fi un adevărat aliat. În plus, veți putea lua decizii bune. 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Mercur în tranzit în casa a douăsprezecea, s-ar putea să vă răscolească anumite amintiri, să vă facă să vă întoarceți în trecut. Să meditați la tot ce s-a întâmplat. Veți avea tendința de a fi mai retrași. Intuiția bate logica!

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Mercur în casa a unsprezecea, a prietenilor și a planurilor. veți fi foarte sociabili, vă veți integra foarte ușor, aveți nevoie de diversitate. Întâlniți-vă cu toți, puteți afla multe informații, mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că beneficiați și de trio-ul Venus/Marte/Lilith în semnul vostru!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur va tranzita casa a 10-a, a carierei, până pe 27 iune. Deci profesional apar multe situații. E posibil să fie un haos, dar voi sunteți capabili să îl organizați. În plus, discuțiile cu șefii sau cu persoanele autoritare din viața voastră vor fi de bun augur. Un tranzit bun pentru cei care susțin prezentări sau lucrează în vânzâri sau învățământ. 

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/mercur-din-nou-in-gemeni-afla-ce-schimbari-va-aduce-pentru-fiecare-zodie_6021.html?fbclid=IwAR3LzHIfEl4VtfmXfyTBDb-TzLAFPJT21-VgJyA2VaUal6CYwLc2Zpupy84

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel