Meniu de dietă pentru 7 zile. Ce mănânci la micul dejun, prânz și cină. Poți servi și o gustare!
Dacă vrei să încerci un meniu de dietă, poți arunca o privire peste această variantă pentru 7 zile.
Iată cum ar trebui să arate un meniu de slăbit, potrivit diete.club, pentru o săptămână:
Luni
- mic dejun: omletă cu spanac, pâine integrală şi o roşie, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: o pară
- prânz: piept de curcan la cuptor cu piure de cartofi dulci, o salată de ruccola asezonată cu ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: soba noodles cu morcovi, ceapă, ardei şi creveţi
Marţi
- mic dejun: terci de ovăz cu lapte vegetal, căpşune, afine şi migdale, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: salată de fructe
- prânz: somon cu legume la grătar, salată de crudităţi cu ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: un bol de salată cu frunze de salată verde, roşii, castraveţi, ardei, avocado, fasole roşie, porumb, pătrunjel, asezonată cu iaurt grecesc
Miercuri
- mic dejun: guacamole cu ou poșat, pâine integrală prăjită, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: iaurt grecesc
- prânz: sandviș din piept de curcan pe grătar, cu pâine integrală, salată verde, felii de ceapă, castraveţi şi roşii
- cină: pilaf de hrişca cu legume
Joi
- mic dejun: pâine prăjită cu cremă de brânză tartinabilă şi ardei roşu, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: mix de nuci şi seminţe
- prânz: ceafă de porc la cuptor cu fasole verde înăbuşită şi salată de varză cu mărar, ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: paste integrale cu ciuperci
Vineri
- mic dejun: ou fiert, pâine prăjită integrală, avocado şi castraveţi, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: un măr
- prânz: chiftele la cuptor cu piure de conopidă, salată de roşii, castraveţi şi ceapă cu ulei de măsline şi oţet
- cină: buritto vegetarian
Sâmbătă
- mic dejun: budincă de chia cu lapte de soia şi caise, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: biscuiţi integrali cu iaurt
- prânz: hummus cu lipie integrală şi salată tabbouleh
- cină: salata orientală cu ton
Duminică
- mic dejun: clătite americane din făină de ovăz cu miere şi căpşune, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: migdale
- prânz: păstrăv cu legume la cuptor, salată de crudităţi cu ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: supă cremă de broccoli
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News