Meghan și Harry, GAFĂ uriașă. Ducii IPOCRIZIEI? Cum au fost SURPRINȘI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Meghan și Harry sunt iar în centrul atenției după ce au fost surprinși făcând o gafă uriașă. 

Deși au renunțat încă de la începutul anului la titlul de membri seniori ai Casei Regale britanice, Prințul Harry și Meghan Markle, nu au ieșit din lumina reflectoarelor. 

De această dată, este vorba despre salvarea planetei, și dacă mulți ar crede că se află în tabăra celor care încearcă din răsputeri să o salveze, ei bine nu este chiar așa.  

Surprinși în cea mai poluantă mașină de pe planetă

Spre exemplu, vinerea trecută, cei doi duci de Sussex au fost surprinși în Beverly Hills, într-un Cadillac Escalade, una dintre cele mai poluante mașini de pe planetă. În plus, numai în perioada ianuarie 2019- ianuarie 2020, cei doi au făcut cel puțin 53 de zboruri internaționale, susține politicianul progresist, membru al Partidului Liberalilor Democrați. Evident, în acest calcul au fost luate contabilizate și emisiile de  căldură și carbon generate de conacul de 24.500 mp.

Conform unor analize, Harry și Meghan generează anual 215 tone de dioxid de carbon ca urmare a călătoriilor lor cu avionul,  față de media de 8,3 tone a unui britanic obișnuit, afirmă tabloidul britanic The Sun, care citează un studiu al fostului parlamentar Norman Baker, arată evz.ro

„Războinicul auto-intitulat, căruia îi place să-i convingă pe ceilalți despre schimbările climatice, se află în topul mondial al oamenilor care produc cele mai multe emisii de carbon”, spune Baker.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel