Meghan Markle a inaugurat o patiserie gestionată de femei vulnerabile din punct de vedere social şi financiar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost prezentă vineri la inaugurarea unei patiserii în cartierul londonez Camden, gestionată de femei aflate în situaţii financiare precare şi care sunt vulnerabile din punct de vedere social, relatează EFE.

Patiseria, Luminary Bakery, situată în nordul oraşului, oferă cursuri de pregătire şi locuri de muncă femeilor victime ale violenţei domestice şi traficului sexual, pentru a a le ajuta să aibă un mijloc de subzistenţă într-un mediu sigur. Ducesa de Sussex a venit la patiserie pentru a sta de vorbă cu angajatele şi pentru a vedea modul în care acestea se pregătesc şi vând produsele de patiserie. 'Există o cultură a recompensei imediate şi a reparaţiior imediate.

Nu suntem însă instrumente mecanice care au nevoie de reparaţie', le-a spus Meghan Markle angajatelor, amintindu-le că procesul de recuperare 'necesită timp'. Ducesa de Sussex a sprijinit şi alte iniţiative cu caracter social, precum lansarea unei colecţii vestimentare ce a inclus o serie de ţinute office sau care pot fi purtate la interviuri pentru obţinerea unui loc de muncă de către femeile vulnerabile pe plan social sau aflate în şomaj.

Ea patronează organizaţia aflată la originea acestei iniţiative. De asemenea, soţia prinţului Harry a făcut mai multe vizite private şi a ajutat financiar femeile care participă la 'Hubb Community Kitchen', o cantină socială care oferă mese zilnice persoanelor afectate de incendiul care a devastat Grenfell Tower în 2017, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel