MEGA-CONCERT în memoria Tinei Turner difuzat de RadioDCNews
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
MEGA-CONCERT în memoria Tinei Turner difuzat de RadioDCNews
MEGA-CONCERT în memoria Tinei Turner difuzat de RadioDCNews
Vineri de la ora 23:59 RadioDCNews difuzează concertul Tinei Turner din 2009 de la Arnhem din Olanda.

În memoria Tinei Turner difuzăm mâine de la ora 23:59 unul dintre cele mai bune concerte ale artistei.

Cum putea Tina Turner să-și serbeze cei 50 de ani de carieră dacă nu pe scenă. A dansat nebunește împreună cu dansatoarele ei, a cântat cu patos și a dat tot ce a fost mai bun știind că e turneul de final. Dacă a vrut să nu o uite lumea, artista chiar a reușit!

Acest concert a fost din turneul "50th Anniversary" și au fost aproximativ 33.000 de fani pe stadion.  Atunci, la vârsta de 69 de ani, cariera ei în lumina reflectoarelor s-a încheiat definitiv. 

Tina Turner, una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile, cu o voce unică și inconfundabilă, a reușit să câștige opt premii Grammy de-a lungul carierei ei.

Ea s-a retras din industria muzicală în 2009, dar a revenit în 2021 pe micile ecrane cu documentarul „Tina”, despre viața ei, produs de HBO.

Potrivit BBC, în 2021, artista şi-a vândut drepturile ce vizau încasările obţinute din vânzarea discurilor sale, procentul primit în calitate de compozitoare a pieselor sale, precum şi dreptul de folosire a numelui, imaginii şi reprezentărilor sale pentru 50 de milioane de dolari.

Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel