Medicii care au refuzat să lucreze în Spitalul Suceava s-au ales cu plângeri penale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a depus plângerea penală pe numele a patru medici de la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, care ar fi refuzat să respecte ordinul de detaşare la Spitalul Judeţean Suceava.

Plângerea a fost depusă după mai mult de o lună de când medicii au primit ordinul de detaşare şi au refuzat să se ducă la muncă la Spitalul Judeţean Suceava, scrie Mediafax. Potrivit plângerii, medicii fuseseră detaşaţi prin ordin al Prefectului, de la începutul lunii aprilie, de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc la Spitalul Judeţean Suceava.

„A fost înregistrată plângerea formulată de prefectul Judeţului Suceava cu privire la faptul că un număr de patru cadre medicale angajate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, nu au respectat obligaţiile legale stabilite prin Ordinul Prefectului Judeţului Suceava nr.196 din 1.04.2020 şi ale prevederilor art.1 alin.2 din Ordinul comandatului acţiunii nr.74534/28.03.2020 privind dispoziţia de detaşare la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou" Suceava pe perioada instituirii stării de urgenţă la nivel naţional. ", a anunţat Cătălin Chiociu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel