Medici FALȘI în Capitală. Descinderi la o clinică de înfrumusețare. Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Anamaria Prodan s-ar fi operat acolo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medici FALȘI în Capitală / Foto: Pixabay
Medici FALȘI în Capitală / Foto: Pixabay
Autoritățile descind la mai multe adrese din București, într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

Procurorii Parchetului General efectuează, joi, 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe la persoane fizice şi la sediile unor persoane juridice, care sunt cercetate pentru evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat al Parchetului, infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii unei clinici de înfrumuseţare ce funcţionează în Bucureşti, cu ocazia efectuării unor proceduri de înfrumuseţare - invazive sau noninvazive - atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi/colaboratori, fără a le evidenţia în sistem contabil şi fără a îndeplini condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii. Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a IGPR.

Mai multe vedete, operate în această clinică

Potrivit surselor Realitatea Plus, în această clinică ar fi fost operate zeci de vedete  din România, printre care Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Anamaria Prodan, dar și Mihai Mitoșeru. Unele dintre persoanele care au apelat la serviciile acestei clinici ar fi fost mutilate pe viață. Afacerea ar fi fost deschisă inițial într-un coafor, de către un buzoian, dar pentru că afacerea a mers foarte bine, au fost deschise mai multe astfel de clinici la nivel național. Operațiile erau făcute în mai multe județe din țară.

"Dr. Lana", medicul care a păcălit zeci de femei din București

Zeci de românce ar fi fost operate de un fals estetician. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a trimis în judecată, la sfârșitul lunii mai, o femeie din Republica Moldova, cunoscută ca "Dr. Lana", care, începând cu anul 2019, cu ajutorul soţului, a efectuat intervenţii estetice minim invazive în Bucureşti şi în ţară fără a fi înregistrată la Colegiul Medicilor din România, desfăşurând profesia de medic fără drept de liberă practică.

De asemenea, a mai fost trimis în judecată şi soţul acesteia, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi complicitate la înşelăciune în formă continuată (37 de acte materiale), informează Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Inculpata este cetăţean din Republica Moldova, absolventă de studii superioare în medicină. Soţul este cetăţean român.

VEZI ȘI: Zeci de femei din Capitală, operate de un medic FALS. Se prezenta drept "Dr. Lana" pe Facebook și Instagram. Cum își păcălea clientele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel