Medic din Galați, mesaj dur pentru anti-vacciniști: Adoptăm modelul spartan, cine are de crăpat, asta e
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medic din Galați, mesaj dur pentru anti-vacciniști: Adoptăm modelul spartan, cine are de crăpat, asta e / Foto: Facebook RO Vaccinare
Medic din Galați, mesaj dur pentru anti-vacciniști: Adoptăm modelul spartan, cine are de crăpat, asta e / Foto: Facebook RO Vaccinare
Un medic gălățean transmite un mesaj dur anti-vacciniștilor.

Chirurgul gălăţean Paul Ichim îi atacă pe anti-vacciniști și spune că România, informată „bine de Șoșoască și mulții ei adepți”, adoptă „modelul spartan” de vaccinare: „cine are de crăpat, asta e”, relatează Mediafax.

„Ați auzit știrea dimineții? Se pare că subdezvoltații și needucații ăia din Portugalia și-au vaccinat peste 90% din populație și s-au relaxat la greu. Noi, mai buni, informați bine de ȘoȘoacă și mulții ei adepți, am intrat pe codul roșu în lume, de o să stăm în carantină la greu dacă trecem granița aiurea.”, postează medicul gălățean pe un contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Ministrul Tătaru: Numărul real de cazuri zilnice: 50.000 în România

"Cine are de crăpat, asta e"

Acesta spune că mai sunt enumerate câteva „țări subdezvoltate” pe lângă Portugalia, respectiv Spania, Israel, Danemarca, Italia.

„Ceva români fixați pe acolo povesteau că populația nu a comentat, au acceptat ca vaccinarea în masă.....ha. Lasă că-i bine la noi, facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e, nu mai contează că sunt alți fraieri cu alte boli și nu au locuri în spitale. O să rămână în picioare viguroșii, asta e....deștept neam mai suntem”, își termină chirurgul mesajul.

Precizăm că până astăzi, 4 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.274.119 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 2.332 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.130.791 de pacienți au fost declarați vindecați, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.292 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 169 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Până astăzi, 37.677 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

VEZI ȘI: Imagini dramatice la Institutul Marius Nasta. Și pe holuri sunt paturi cu bolnavi Covid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel