Data publicării:

Mbappe a semnat cu Real Madrid pentru 15 milioane de euro pe sezon

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @MadridistaTV
FOTO: captura video YouTube @MadridistaTV
Atacatul Kylian Mbappe a semnat Real Madrid, campioana Europei pentru a 15-a oară.

Kylian Mbappe a semnat un contract pentru a se transfera la campioana Champions League, Real Madrid,  atunci când contractul său cu Paris St-Germain expiră la 30 iunie.

Atacantul francez și-a dat acordul verbal pentru a se transfera pe Bernabeu în februarie, iar apoi a anunțat în mai că va părăsi PSG la sfârșitul sezonului.

Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a semnat acum termenii cu Real Madrid și se va muta în Spania atunci când se va deschide fereastra de transferuri din La Liga, la 1 iulie, scrie BBC.

Se așteaptă ca Madridul să anunțe acordul săptămâna viitoare și ar putea să-l prezinte oficial pe atacant pe Bernabeu înainte de Euro 2024.
Mbappe, câștigător al Cupei Mondiale în 2018, este golgheterul record al PSG, cu 256 de goluri, de când a venit de la Monaco cu un împrumut inițial în 2017.

15 milioane de euro în fiecare sezon din cei 5 ani de contract

Mbappe a ajuns la un acord cu Real până în 2029, câștigând 15 milioane de euro (12,8 milioane de lire sterline) pe sezon, plus o primă de 150 de milioane de euro (128 de milioane de lire sterline) la semnarea contractului, care va fi plătită în cinci ani, și va păstra un procent din drepturile sale de imagine.

Francezul va avea șansa de a juca alături de Luka Modric, mijlocașul croat urmând să semneze o nouă prelungire de un an cu clubul.

Modric, în vârstă de 38 de ani, a intrat pe teren ca rezervă în momentul în care madrilenii au câștigat al 15-lea lor titlu de campioni europeni, cu o victorie cu 2-0 împotriva Borussiei Dortmund, sâmbătă, pe Wembley.

Contractul actual al fostului mijlocaș de la Tottenham expiră la sfârșitul acestei luni, dar se așteaptă ca el să rămână pentru încă un an.

Citește și: De ce victoria echipei Real Madrid în finala Champions League este o șansă uriașă pentru FCSB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel