Mazăre, documente incendiare. Interesele lui Băsescu în Portul Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Primarul Constanței a prezentat, sâmbătă, documente incendiare cu privire la caracatița din Portul Constanța. Radu Mazăre a prezentat o serie de documente în care sunt arătate interesele președintelui. 

2010- anul în care președintele anunța că statul trece printr-o perioadă grea. Tăia salarii și pensii. În paralel, lucra ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. El a autorizat modificarea unei ordonanțe cu privire la administrarea porturilor și căilor navigabile. 

VEZI și: "Domnule Ponta, dacă semnați acest proiect, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis!"

Radu Mazăre a precizat că în respectiva ordonanță scria că "valoarea chiriei/ redevenţei ce va fi prevăzută în contractele de închiriere sau de subconcesiune a terenului portuar nu vor depăşi valoarea cumulată a sumelor pe care operatorii economici le plăteau înainte de încheierea contractelor de închiriere". Primarul Constanței a tradus această ordonanță: "Adică vine în 2010 şi spune aşa: 'Refaceţi contractele, dar aveţi grijă cum le refacţi, stat român, în aşa fel încât milionari din port să nu carecumva să plătească mai mult decât sumele pe care le plăteau în 1996, 1997, în 2000', atunci când au privatizat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel