Data publicării:

Matinalul „Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” se întoarce cu un nou sezon, luni, de la ora 07:00, la Kanal D2 și Radio Impuls

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
 „Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” se întoarce cu un nou sezon, luni, de la ora 07:00, la Kanal D2 și Radio Impuls
„Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” se întoarce cu un nou sezon, luni, de la ora 07:00, la Kanal D2 și Radio Impuls
Cel de-al doilea sezon al matinalului “Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” începe pe 4 septembrie, la ora 07:00, aducând cu sine o atmosferă plină de voie bună, dialoguri captivante, selecţii muzicale inspirate, invitaţi speciali și cele mai proaspete știri ale zilei. Cosmin Cernat, Greeg și Nadina Zisu au revenit din vacanță cu forțe proaspete și sunt gata să aducă în atenția ascultătorilor cele mai interesante subiecte de disecat și atmosfera dimineților între prieteni.

"Ne-am întors din vacanțe, iar ceasul meu biologic e în alertă, pentru că luni dimineață, la 07:00, voi fi din nou în direct, alături de colegii mei, la <Dimineața pe doi>! Vă aștept să ne fiți alături, să începem zile frumoase, cu spor, împreună", a spus Cosmin Cernat.

"Abia așteptăm să începem noul sezon, vacanța face loc bucuriei de a fi în platoul emisiunii și alături de telespectatorii Kanal D2 și ascultătorii Radio Impuls! Așadar, de luni, vă dăm trezirea de la 07:00!", a adăugat Greeg.

"Mă așteaptă Știrile de la <Dimineața pe doi>, dar și eu pe ele! De luni venim cu forțe proaspete, cu energie și cu noutățile zilei!", a spus Nadina Zisu.

"Dimineaţa pe Doi cu Greeg și Cernat" a fost o adevărată surpriză pentru telespectatori și ascultători de la lansarea postului Kanal D2. Această emisiune unică prin abordarea îndrăzneață de conținut, a adus împreună publicul de televiziune și de radio, oferindu-le telspectatorilor și ascultătorilor o experiență captivantă. Cosmin Cernat și Greeg pun în valoare experiența lor vastă în media și pasiunea pentru discuții interesante, în timp ce Nadina Zisu aduce știri proaspete într-un mod inconfundabil.

Nu ratați noul sezon "Dimineața pe Doi cu Greeg si Cernat", de luni, de la ora 07:00! Matinalul poate fi urmărit de luni până vineri, la Kanal D2 și Radio Impuls. Fiți pregătiți pentru o combinație captivantă de muzică, conversații interesante, știri de actualitate și invitați surpriză gata să dezvăluie cele mai neașteptate povești!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel