Urmărește emisiunea live
Măsuri și donații Videt pentru oprirea pandemiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Afacerile locale se adaptează și ajută la oprirea pandemiei COVID-19, așa cum se întâmplă și cu magazinul online Videt, în această perioadă de criză.

Fiind în categoria de Health (ochelari de vedere și lentile de contact), cei de la Videt rămân operaționali pentru toți cei care au nevoie de ei. Acesta perioadă cere o prezență foarte puternică în online și de adaptare pentru a veni în ajutorul celor cu probleme de vedere.

Astfel,conform unei informări primite la redacție, au fost luate măsurile:

”- Mai multă accesibilitate.

- Dacă nu îți cunoști/găsești dioptriile, ne poți trimite prin curier ochelarii vechi, iar noi îți comunicăm care sunt dioptriile pentru noua pereche de ochelari. 

- Livrare și retur gratuit pentru orice tip de comandă online de ochelari de vedere.”

Donații ochelari

Mai mult, ”căutăm metode să donăm 100 de ochelari de vedere sau lentile de contact cadrelor medicale din prima linie care au nevoie urgentă”, se mai precizează în document.

Alte soluții:

”- Încurajăm protecția ochilor împotriva luminii albastre: Pentru că în această perioadă consumul de online și TV a crescut semnificativ, încurajăm protecția ochilor cu lentile cu filtru de oprire a luminii albastre.

- Specialiștii noștri rămân disponibili online, pe chat - Primim foarte multe întrebări despre tensiuni oculare, pentru că oamenii stau foarte mult online, fără a se proteja. Lucrăm la o variantă prin care să putem ajuta și online.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel