Ridicarea mașinilor parcate prost, suspendată de Piedone în timpul sărbătorilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 Primarul Cristian Popescu Piedone  a emis o dispoziție prin care ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în Sectorul 4 va fi suspendată între 20 decembrie 2012 şi 9 ianuarie 2013, excepţie de la decizia primarului făcând autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.

 Potrivit autorităţilor locale ale sectorului 4, măsura a fost luată, ca şi anul trecut, pe durata sărbătorilor de iarnă, pentru a veni în ajutorul bucureştenilor grăbiţi să se aprovizioneze.

 "Am decis să nu se mai ridice maşini în această perioadă, pentru a veni în sprijinul celor care, grăbiţi să se aprovizioneze cu produse pentru masa de sărbători, să cumpere bradul de Crăciun şi cadouri pentru cei dragi, pot uita că parcarea neregulamentară a autovehiculelor atrage după sine ridicarea acestora. În acelaşi timp, cei care, spre exemplu, blochează intrarea într-un spital, trebuie să conştientizeze că prin gestul lor pot pune în pericol viaţa unui om", spune primarul sectorului 4, citat într-un comunicat remis Mediafax.

 Primăria Sectorului 4 avertizează totodată că maşinile care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii vor fi ridicate de utilajele firmei care asigură acest serviciu, proprietarii autoturismelor riscând şi sancţiuni aplicate de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel