Data publicării:

Mașină, lovită de tren la Bușteni. În aututorism erau trei persoane

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un șofer nu a oprit la trecerea cu calea ferată și mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren la Bușteni. 

Un accident feroviar a avut loc, duminică, în staţiunea Buşteni, trei persoane, între care un copil, suferind multiple traumatisme.

Conform ISU Prahova, în eveniment a fost implicat un autoturism la bordul căruia se aflau trei persoane, între care un minor. Accidentul s-a produs pe o trecere de cale ferată din Poiana Ţapului.

Trei victime în accidentul de la Bușteni



Victimele au fost extrase şi preluate de către echipajele medicale aflate la faţa locului, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 56 ani, o femeie de aproximativ 76 ani şi copil de aproximativ 12 ani, toţi cu politraumatisme. 

Circulaţia feroviară pe relaţia Sinaia - Buşteni a fost oprită temporar, din cauza unui accident rutier înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

"Trenul IR 11031, care circula pe firul I surprinde un auto, care, din primele informaţii, s-a înscris în traversare fară să se asigure, fiind lovit de tren şi proiectat pe celălat fir (firul II), de unde venea trenul R 3002.", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, trenul IR 11031 îşi poate continua traseul după acordul Poliţiei, din informaţiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, însă trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, în urma impactului, va fi retras în staţia Buşteni, iar călătorii vor fi preluaţi, la ora 14.00, de trenul R 3026.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel