Masca minune care îţi albeşte pielea de la subraţ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un ten perfect, picioare catifelate si suple si un par care ar trezi admiratia gheiselor: acestea sunt principalele arii de interes ale devoratoarelor de beauty.

Daca ti-am spune, insa, ca expresia frumusetii se regaseste uneori in detalii pe care le trecem cu vederea? De multe ori, farmecul unui chip impecabil machiat poate fi afectat de o piele intunecata, neingrijita a subratului, scrie divahair.ro.

Iata insa o masca-minune care iti va albi si hidrata pielea axilelor, pentru ca tu sa stralucesti de incredere si in cel mai decoltat top cu putinta!

Cu siguranta te-ai confruntat si cu tu acest fenomen: in urma anilor de epilat la axila si a utilizarii deodorantelor puternice, pielea isi pierde albeata si devine mai intunecata decat restul corpului. In timp ce aceasta problema nu este una de viata si de moarte, ea iti poate impiedica miscarea libera a membrelor, preocupata fiind sa iti „lipesti" bratele de trup, pentru ca cei din jur sa nu iti detecteze abil noul „cosmar" in beauty!

Ai nevoie de o linguriţă de miere si de 3 pastile de cărbune.

Nu te crampona, însă, de aceste cantităţi. Ai undă verde să foloseşti orice gramaj îţi doreşti, deoarece mixul poate fi păstrat la frigider şi refolosit. Amestecă într-un recipient din sticlă, aplică pe piele şi lasă să acţioneze timp de 20 de minute, apoi îndepărtează masca cu ajutorul unui prosop înmuiat în apă caldă sau sub duş!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel