Martor-cheie în dosarul „Caracal”. SURPRINS de ce a făcut Alexandra
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
foto Arhivă
foto Arhivă
În ziua în care Alexandra a fost luată de Dincă la ocazie, un taximetrist a văzut momentul și i-a recunoscut pe amândoi. A doua zi, părinții fetei s-au urcat, culmea, în mașina lui, când mergeau spre poliția din Caracal. 

24 iulie 2019. Alexandra Măceșanu s-a urcat în mașina lui Dincă, la ocazie. Un alt taximetrist a văzut momentul și i-a recunoscut pe amândoi. Cele două autoturisme au mers una în spatele celeilalte preț de câteva minute bune, până când Dincă a luat-o în dreapta, spre stadion, iar bărbatul spre stânga. 

A doua zi dimineață, părinții Alexandrei, îngrijorați de dispariția fetei, s-au urcat chiar în mașina taximetristului care a văzut tot ce se întâmplase. Bărbatul i-a dus pe mama și tatăl Alexandrei la poliția din Caracal, dar nu le-a spus nimic despre scena care se desfășurase sub ochii lui, cu o zi înainte. Tot drumul, doar a ascultat discuția dintre părinții disperați.

Taximetristul îi cunoștea și pe Dincă, și pe Alexandra.

Declarațiile sale au apărut târziu la dosar. La audieri, bărbatul a fost întrebat de ce nu le-a spus părinților că a văzut fata în mașina lui Dincă. Răspunsul a fost simplu: „Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea”! 

Filmările vizionate de anchetatori arată că, pe 24 iulie, mașina tânărului apare, într-adevăr, în spatele mașinii lui Dincă, conform Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel