Marius Șumudică, o nouă sancțiune de la Federația Turcă
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Marius Șumudică a primit decizia de la Federația Turcă. O nouă amendă, venită la pachet cu o nouă suspendare.

Marius Șumudică e pe cai mari în Turcia. Echipa pe care o conduce deja și-a îndeplinit obiectivele, iar fanii și conducerea clubului îl aplaudă. Cu toate acestea, primește și vești mai puțin plăcute. 

Antrenorul român a fost amendat și suspendat de Federația Turcă de Fotbal, după incidentele petrecute la finalul săptămânii trecute, din partida cu Karabukspor. Marius Șumudică a izbucnit nervos în stilul caracteristic la meciul cu Karabuk, din cadrul etapei 25, fiind apoi trimis în tribune de arbitru. Cu toate acestea, echipa lui Șumi a reușit să câștige pe teren propriu cu scorul de 3-2, criticând la final arbitrajul.

Nu e la prima abatere

„Dacă arbitrii ar face asemenea greşeli în favoarea echipei mele, aş fi campion. Şi asta pentru că echipa mea joacă un fotbal frumos", a declarat Şumudică la finalul partidei. 

Federația Turcă a decis ca antrenorul român să stea în tribună și la partida programată duminică cu Konyaspor și a fost amendat cu 15.000 de lire turcești, adică aproximativ 3.200 de euro. Șumi a mai fost suspendat o dată în Turcia și amendat cu 2.800 de euro, după ce a protestat la meciul cu Akhisarspor, din Cupa Turciei.

Kayserispor ocupă locul 5 în clasament, cu 41 de puncte în Super Lig, la 6 puncte de Fenerbahce, ocupanta locului 4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel