Mario De Mezzo va candida la fotoliul de primar al Slatinei. "Este inacceptabil! Un oraș în Ucraina, bombardat, vă garantez că arată mai bine decât Slatina"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mario De Mezzo va candida la fotoliul de primar al Slatinei. "Este inacceptabil! Un oraș în Ucraina, bombardat, vă garantez că arată mai bine decât Slatina" / Foto: DC NEWS
Mario De Mezzo va candida la fotoliul de primar al Slatinei. "Este inacceptabil! Un oraș în Ucraina, bombardat, vă garantez că arată mai bine decât Slatina" / Foto: DC NEWS
Prefectul Mario De Mezzo (PNL) şi-a anunţat intenţia de a candida la fotoliul de primar al Slatinei.

Mario De Mezzo, prefectul judeţului Olt, dar și preşedinte interimar al PNL Slatina, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să candideze la fotoliul de primar al municipiului Slatina. El a spus că va participa la competiţia internă pentru desemnarea candidatului după ce vor avea loc alegerile în organizaţia PNL Slatina.

În acest context, DC NEWS l-a contactat pe Mario De Mezzo pentru a afla dacă în interiorul PNL și-au anunțat și alte persoane candidaturile la funcția de primar al Slatinei.

"În momentul de față la PNL Slatina avem o conducere interimară. La începutul lunii ianuarie, probabil în prima jumătate a lunii ianuarie, vom organiza alegeri și în momentul în care vom avea o conducere aleasă, atunci vom decide și candidatul la primăria Municipiului Slatina. Sigur, în urma unei competiții interne, dacă va fi cazul. Eu am anunțat că îmi doresc să fiu candidat la primăria Municipiului Slatina și cred că este nevoie de administrație liberală în Slatina care să fie la nivelul de competență cunoscut în administrațiile liberale din țară.

În acest moment, nu și-a anunțat nimeni altcineva în cadrul PNL Slatina sau PNL Olt, nu și-a anunțat nimeni intenția de a participa la această competiție internă. Însă eu nu știu, nu pot să știu ce gânduri are fiecare. Eu îi încurajez pe colegii care cred că pot să intre sau care vor să intre în această competiție internă, să facă acest lucru. Cu siguranță eu mă voi angaja în această luptă internă dacă va fi cazul. Altfel, dacă PNL Slatina îmi va da girul și mă va susține în calitate de candidat la primăria Municipiului Slatina, cu onoare și bucurie voi intra în această luptă pentru a câștiga administrația pentru PNL, prima administrație liberală în ceea ce va însemna atunci 35 de ani de la Revoluție", ne-a spus Mario De Mezzo.

Mario De Mezzo: Este inacceptabil. Slatina arată ca după un bombardament

Întrebat de ce are nevoie cel mai mult Municipiul Slatina de la un nou primar, Mario De Mezzo, a spus: "Slatina are nevoie de o administrare corectă a banilor, în primul rând. Trebuie deșurubați de la banul public pilele, cumetriile, firmele de casă. În Slatina trebuie să înceteze acest jaf. Slatina este un oraș bogat, are un buget anual de aproximativ 80 de milioane de euro și în loc să dăm cei mai mulți bani din țară pe iluminatul festiv, ar trebui să ne uităm la nevoile oamenilor. Slatina a plătit 1.300.000 de euro pe iluminatul de iarnă, mai mult decât la Craiova, mai mult decât la București, care este capitala României. Este inacceptabil!

Felul în care se repară, felul în care se schimbă canalizarea în Slatina, spre exemplu, este dezastruos. Slatina arată ca după un bombardament. Un oraș în Ucraina, bombardat, vă garantez că arată mai bine decât arată Slatina. Deci acesta este primul lucru care trebuie să se întâmple - cheltuirea responsabilă a banilor. Compania de Apă Olt, de exemplu, are 450 de angajați dintre care doar 22 în echipa de intervenție. Este inacceptabil, restul de 400 și ceva de angajați împing hârtiile dintr-o parte în alta pe mii de euro, în timp ce cei 22 de oameni au salarii de 2300, 2500, 2800 de lei, oameni cu 30 de ani de experiență. Deci cheltuirea banului public cu responsabilitate este primul lucru care trebuie să se întâmple în Slatina".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel