Marian Zlotea, dat în urmărire internațională
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Marian Zlotea
Marian Zlotea
Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL, a fost dat în urmărire internațională, după ce acesta a părăsit țara, în urma condamnării acestuia la opt ani și jumătate, pentru a cere azil politic într-un alt stat. 

“Sunt nevinovat iar aceasta este o sentinţă nedreaptă, dată într-un dosar bazat în totalitate pe două denunţuri neîntemeiate, date sub presiune de doi inculpaţi arestaţi care, ulterior denunţurilor, au fost eliberaţi. Toată povestea s-a creionat în jurul acţiunilor sociale organizate pe lângă biserici în campania electoral din 2009. Faptele au fost catalogate de DNA ca fapte de corupţie şi trafic de influenţă fără nicio probă în acest sens”, a scris Zlotea, miercuri, pe Facebook.

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL și fost șef al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor, a fost condamnat definitiv, miercuri,  de Curtea de Apel București la opt ani și jumătate de închisoare într-un dosar de corupție.

Marian Zlotea  a fost condamnat pentru trafic de influență, luare de mită, constituire de grup infracțional organizat și instigarea la luare de mită. Zoltea a fost acuzat de procurori că îi obliga pe salariații Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor (ANSVSA) să cotizeze lunar la PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel