Marian Căpățână: Dorel Onaca a confirmat că Traian Băsescu știa de dosarul lui Bercea Mondial. Reacția fostului consilier prezidențial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marian Căpăţână, intermediarul şpăgii din dosarul lui Bercea Mondial, a făcut, marți, declaraţii incredibile în faţa judecătorilor.

Marian Căpăţână a declarat că mita, în valoare de 600.000 de euro, a ajuns la Mircea Băsescu, după care fratele fostului preşedinte ar fi făcut împărţeala: i-ar fi dat 100.000 de euro lui Marian Căpăţână, 200.000 i-a depus la bancă, iar restul banilor ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti, la Traian Băsescu, a afirmat Căpăţână, conform antena3.ro.

Marian Căpăţână a adăugat că a înapoiat cei 100.000 de euro, partea sa, membrilor familiei lui Bercea Mondial, după ce a văzut că fratele lui Traian Băsescu nu intenţionează să le mai dea banii interlopilor.

Vezi și: Traian Băsescu, desființat de instanța de judecată într-un dosar


Potrivit intermediarului șpăgii, Mircea Băsescu s-ar fi bazat pe faptul că fratele său, Traian Băsescu, ştia de acest dosar, informaţie care ar fi fost confirmată telefonic de consilierul prezidențial de la acea vreme, Dorel Onaca.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3, Dorel Onaca a infirmat informaţia conform căreia ar fi vorbit cu Marian Căpăţână. Fostul consilier a transmis că îi cunoaște pe Mircea Băsescu și Marian Căpățână, dar a dat asigurări că nu a avut nicio afacere cu aceștia.

”Categoric nu am avut niciodată asemenea discuții cu acest domn. Este o aberaţie”, a declarat Dorel Onaca despre intermediarul șpăgii.

Citește și: Bercea Mondial, declarații în instanță. Cum cumpăra decizii favorabile în instanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel