Data publicării:

Maria Timuc, despre o vindecare miraculoasă: S-a întâmplat în două luni! Avea cancer

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Psihologul Maria Timuc a vorbit pentru DC News despre importanța conștientizării puterii pe care o are mintea, în cazul unui diagnostic crunt. 

Psihologul Maria Timuc a vorbit pentru DC News despre cazul lui Martin Brofman. 

Într-o carte, Martin Brofman a povestit că, după ce a fost diagnosticat cu cancer și i s-a spus că mai are puțin de trăit, a început să schimbe fiecare gând negativ. Și-a îndeplinit toate dorințele și a pus capăt căsniciei toxice. 

„Martin Brofman tratează în carte o experiență a lui de viață. El a fost diagnosticat cu cancer și, la un moment dat, a avut metastază. În timpul acesta, când se pregătea de moarte, a început să se comporte diferit în interiorul lui, în mintea lui. Ținuse regimuri și acum îi era poftă de hamburgeri și suc. A început să mănânce și să bea și să se simtă foarte bucuros.

Apoi a început să gândească diferit și să conștientizeze că trăia în viața de zi cu zi într-o relație toxică cu soția lui. Că această era o sursă de toxicitate care îi determinase conștiința să spună „nu mai pot merge mai departe”. El a înțeles atunci că trebuie să ia decizia să meargă mai departe.

A început să-i spună propriei lui conștiințe „ba eu pot merge mai departe”. Și așa, a făcut un proces care a durat timp de două luni de schimbare a fiecărui gând negativ care îi apărea în minte”, a spus Maria Timuc pentru DC News.

Vindecarea lui Brofman a durat două luni 

Așa se face că, în două luni, Martin Brofman s-a vindecat. 

În două luni, vindecarea lui a fost totală și completă. Este un exemplu foarte puternic și există și altele în lume, chiar și pe lângă noi: oameni obișnuiți care reușesc să se vindece nu numai printr-un proces de conștientizare a puterii pe care o are mintea ta, ci și prin credință (...) Acest autor a și divorțat de soția sa”, a mai spus Maria Timuc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel