Marcel Vela, reales în funcţia de preşedinte al PNL Caraş-Severin
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Marcel Vela, reales în funcţia de preşedinte al PNL Caraş-Severin / Foto: Facebook Marcel Vela
Marcel Vela, reales în funcţia de preşedinte al PNL Caraş-Severin / Foto: Facebook Marcel Vela
Marcel Vela a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Caraş-Severin.

Preşedintele în funcţie al PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, a obţinut, sâmbătă, un nou mandat în fruntea filialei judeţene, transmite Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean al Partidului Naţional Liberal, la Sala Polivalentă din Reşiţa au avut loc alegerile pentru un nou preşedinte şi Biroul Politic Judeţean. Preşedintele în funcţie, Marcel Vela, a fost reales cu o largă majoritate, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate.

"Le mulţumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucţia pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este linişte şi respect pentru muncă. Le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizaţia, dar şi destinul acestui judeţ. Le suntem datori lor, dar şi oamenilor din tot judeţul să reuşim să dezvoltăm Banatul de Munte şi localităţile noastre", a transmis Marcel Vela. 

 

Emil Boc, apel pentru stoparea războaielor interne în PNL

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a spus, sâmbătă, la Oradea, unde a participat la conferința de alegeri a organizației PNL Bihor, că ceea ce se întâmplă în ultimele săptămâni în partid „nu este bine”.

„Spun cu îngrijorare că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL și nu este bine. Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie. Trebuie să punem capăt războaielor interne sau acestea vor pune capăt performanței PNL în 2024. Avem obligația fiecare dintre noi în această competiție să arătăm ce-i mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noștri. Sunt atâtea lucruri bune care se fac în actul de guvernare, sunt atâtea lucruri bune care s-au făcut în anii anteriori, sunt atâtea proiecte politice importante pe care le avem în față, la acestea trebuie să ne raportăm și nu la calomnierea colegilor de partid sau, mai mult decât atât, la punerea lor într-o lumină care va fi folosită de Opoziție”, a spus Emil Boc.

VEZI ȘI: Ionel Dancă, mesaj pentru Florin Cîțu: M-am enervat "big time"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel