Marcel Pavel, în doliu. Mama interpretului a trecut la Domnul
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Marcel Pavel, în doliu. Mama interpretului a trecut la Domnul  /  Sursă foto: Facebook Marcel Pavel
Marcel Pavel, în doliu. Mama interpretului a trecut la Domnul / Sursă foto: Facebook Marcel Pavel
Mama interpretului Marcel Pavel a trecut la cele veșnice.

Doliu în familia lui Marcel Pavel, după ce mama acestuia a trecut la Domnul. Anunțul a fost făcut chiar de către artist într-o postare pe pagina sa de Facebook:

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITĂȚII! ADIO...SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!“, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Cum arată Violeta Şmîşleaeva, soția lui Marcel Pavel. Dezvăluire după 29 de ani de relație: Nu mă vedeam lângă el

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. 

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 29 de ani, dar soția artistului, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova, apare rar în atenția publicului, chiar dacă Marcel Pavel are cu ce se mândri.

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva au împreună trei copii, doi băieți, Sasha și Richard, și o fată, Ioana Yuvenalia.

Ce spune Violeta despre momentul în care s-au cunoscut

"L-am cunoscut în 1992. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă.

Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera? Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare!

Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins. De atunci a început viața mea aici. Inițial, părinții mei s-au supărat. Le-a fost greu că am plecat așa departe de țară, dar apoi au devenit înțelegători. Au avut încredere în mine și m-au lăsat să-mi aleg destinul", declara Violeta Șmîșleaeva, într-un interviu din trecut pentru Femei de 10.

Lavinia Pîrva, detalii neașteptate despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. Gestul emoționant făcut de soția lui Marcel Pavel zilele trecute 

Paparazzi au surprins-o pe aceasta zilele trecute în fața unui chioșc cu băuturi calde, acolo unde, în așteptarea comenzii, Violeta a văzut o fetiță care, cel mai probabil, i-a cerut să-i cumpere și ei ceva. Fără să stea pe gânduri, soția lui Marcel Pavel i-a luat fetiței ceva de băut și de mâncar (vezi imaginea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel