Marcel Ciolacu: Presa trebuie să funcționeze liber. Nu am văzut ieșiri în decor
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Marcel Ciolacu susține că presa din România trebuie să funcționeze liber și că ”așa funcționează o societate normală”.

Marcel Ciolacu a intervenit în direct la România TV unde a luat apărarea presei și jurnaliștilor după ce asupra acestora s-ar fi pus presiune din partea Ministerului de Interne. 

Presa trebuie să funcționeze liber, indiferent dacă ne place sau nu ne place. Indiferent dacă este de bine sau de rău. Este un moment de criză, am stat foarte mult acasă, am urmărit toată presa și nu am văzut niciun exces sau o ieșire în decor a marilor televiziuni. În schimb, există presa de investigații care trebuie să-și facă treaba în continuare. Tot adevărul despre Suceava s-a aflat tot prin presă. Nu are nimeni niciun drept să se bage peste presă. Cred că și presa este foarte necesară în toată această perioadă. Am aflat atâtea adevăruri chiar și despre PSD-iști, PNL-iști, în aceste anchete de investigații. Așa funcționează o societate normală”, a precizat Marcel Ciolacu. 

Anchete penale 

O anchetă asupra postului de televiziune a fost deschisă deja de către Serviciul de Investogații a Terorismului după ce ar fi fost difuzate informații false. 

VEZI ȘI: România TV, plângere penală lui Marcel Vela. Eugen Chelemen: I-a transmis unei colege că-i va pune cătușe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel