Marcel Ciolacu, prânz cu Olaf Scholz. "A friend in need, is a friend indeed!" - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Marcel Ciolacu, prânz cu Olaf Scholz. "A friend in need, is a friend indeed!" / Foto: Captură video Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, prânz cu Olaf Scholz. "A friend in need, is a friend indeed!" / Foto: Captură video Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a luat prnzul cu Olaf Scholz.

Marcel Ciolacu a luat prânzul cu Olaf Scholz. Premierul spune că a discutat cu cancelarul Germaniei despre provocările economice, sociale și geopolitice cu care se confruntă întreaga Europă.

"Un prânz social-democrat între doi prieteni, cu aceleași gânduri pentru Europa! Am vorbit cu Olaf Scholz despre provocările economice, sociale și geopolitice cu care se confruntă întreaga Europă, despre dinamizarea relației noastre bilaterale și despre aderarea României la spațiul Schengen.

I-am mulțumit pentru sprijinul constant al Germaniei în dorința noastră legitimă de a fi parte a acestui spațiu!  A friend in need, is a friend indeed!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

"Alături de cancelarul german Olaf Scholz și prim-miniștrii socialiști ai Spaniei, Pedro Sánchez, Danemarcei, Mette Frederiksen, și Maltei, Robert Abela. Uniți pentru echitate, pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale!" scrie Marcel Ciolacu într-o altă postare.

Marcel Ciolacu se află, vineri şi sâmbătă, la Malaga, în Spania, pentru a participa la Congresul Socialiştilor Europeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel