Marcel Ciolacu, către Mihăilă: Vino și explică unde sunt 7.000 de morți! Oricum se va afla adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ioana Mihăilă
Sursă foto: Facebook Ioana Mihăilă
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă să vină și să explice concret problema diferențelor din rapoartele privind morții COVID.

"Nu e normal ca ministrul să vină să explice diferențele din rapoartele privind morții COVID? Niciodată în Parlament nu s-a refuzat o comisie de anchetă. Nu vedeți în ce țară trăim noi? A ieșit fostul ministru al Sănătății și a spus: "Domnule, s-au manipulat datele ca să se țină alegerile". Le-am făcut comisie de anchetă, am cerut comisie de anchetă. Domnule, ce ai vrut să spui? Au refuzat comisia de anchetă. Cu scandal am reușit să o aducem mâine pe doamna ministru în fața Parlamentului. Toate aceste întrebări normal trebuiau puse în Parlament. Stau să o urmăresc în fața ministerului pe doamna ministru să o întreb? Vino, băi femeie, spune la Parlament. Tu ai spus. E raportul tău, nu e raportul meu, al lui Ciolacu. Vino și explică oamenilor unde sunt 7.000 de morți. Ce nu înțeleg eu, că până acum s-au aprobat aceste comisii indiferent din partea cărui partid veneau, pentru că la un moment dat pierzi puterea și oricum se va afla adevărul.", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Reamintim că după ce a fost demis din funcția de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a apărut public și a spus că la Ministerul Sănătății era o investigație în curs cu privire la datele raportate despre decesele COVID. El afirma că la Minister ajungeau raportate mai puține decese decât ar fi existat în realitate. Totuși, acesta nu a explicat de ce nu a făcut aceste declarații atunci când era direct responsabil de ceea ce se întâmplă la Ministerul Sănătății, ci a ieșit să vorbească abia după ce a fost demis de premierul Florin Cîțu.

Ministerul Sănătății a publicat, vineri, 14 mai, raportul privind decesele COVID. Potrivit acestuia, anul trecut, în Corona forms s-au înregistrat 16.120 decese, iar în alerte.ms.ro. 18.948 decese. Totuși, o explicație clară și pe înțelesul tuturor nu a fost dată. Nici cine sunt vinovații nu se știe. Deși PSD a cerut crearea unei comisii de anchetă care să stabilească exact cine se face vinovat de aceste diferențe, parlamentarii nu au votat propunerea.

VEZI ȘI: Ministerul Sănătății a publicat raportul privind decesele COVID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel