Marcel Boloş, în Vinerea Mare: Proba adevărată că învierea a avut loc pentru noi, păcătoşii
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Marcel Bolos, preot misionar înainte de a fi fost ministru, a vorbit despre minunea învierii Mântuitorului Iisus Hristos şi despre dovada că această înviere a avut loc pentru iertarea păcatelor, în direct la DC NEWS TV. 

"Maria Magdalena a fost cea căreia Mântuitorul Iisus Hristos i s-a arătat în grădina Ghetsimani. A vorbit cu ea, a crezut că este grădinarul şi, în cele din urmă, i-a recunoscut vocea. Vedem, prin proba aceea a arătării în Grădina Ghetsimani, proba adevărată că învierea a avut loc pentru noi, păcătoşii. 

Maria Magdalena era o femeie păcătoasă, care apoi a devenit vas ales al său. Aceasta este proba cea mai puternică că învierea, despre care noi vorbim şi o celebrăm, este aceea care are loc pentru păcătoşi. Este un moment emoţionant! Întâlnirea are loc în zorii dimineţii şi este uimitoare prin dovada vie că nouă, păcătoşilor, ni se adresează învierea.

Indiferent la care dintre cultele religioase are loc această comemorare, proba faptului că el pe el însuşi s-a înviat, este dovada cea mai vie a faptului că evenimentul s-a produs şi a ceea ce noi trebuie să trăim de fiecare dată de Paşti", a spus Marcel Boloş într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel