Manuale digitale pentru clasele I și a II-a: Adresa la care pot fi accesate gratuit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Începând de astăzi, cadrele didactice, elevii și părinții pot accesa gratuit noile manuale pentru clasele I și a II-a, în format digital, intrând pe site-ul www.manuale.edu.ro.

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a semnat, luni, ordinele de ministru privind aprobarea noilor manuale destinate disciplinelor din clasele I si a II-a, câștigătoare ale licitației organizate de MEN.

Este vorba despre manualele la disciplinele „Matematică și exploarea mediului" pentru clasele I și a II-a, „Comunicare în limba română", clasa a II-a, „Comunicare în limba modernă - Limba engleză" pentru clasele I și a II-a, „Comunicare în limba maternă maghiară", clasa I și „Comunicare în limba română pentru minorități", clasa I.

Manualele digitale disponibile pot fi folosite deja la clasă de către cadrele didactice

În perioada 16 - 22 octombrie, cadrele didactice din învățământul primar vor alege din oferta existentă, manualele adecvate nivelului de pregătire a clasei.

Citește și Scrisoarea unei mame pentru Remus Pricopie: Vă mulțumesc în special pentru manuale, mai precis pentru lipsa lor

Comenzile pentru manualele în format print și digital vor fi făcute de către școli și transmise inspectoratelor școlare județene/al municipiului București și Centrului Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel