Manele la concertul Coldplay. Andrei Caramitru, mesaj tare: Bula cretinoidă vs. Babasha
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Andrei Caramitru
Foto: Facebook Andrei Caramitru
Andrei Caramitru a transmis un mesaj, după ce la concertul Coldplay s-a cântat o manea.

Chris Martin l-a chemat alături de el, miercuri seara, pe Arena Națională, pe manelistul Babasha.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a zis Martin.

În timp ce era fluierat și huiduit de o parte a publicului, tânărul a continuat să fie susținut de solistul Coldplay, care a continuat să cânte alături de el. 

Andrei Caramitru e transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, după momentul de pe Arena Națională.

„Deci Coldplay, trupa, Chris Martin - alege o melodie din România care îi place. O Manea !!!). Normal - place tuturor occidentalilor. E export cultural numero uno. Și Coldplay o cântă împreună cu al nostru pe mega scena , la noi.

Și bula cretinoidă și de fapt rasistă de la noi care au dat o avere pe bilete - elita!!! - o da cu huoo.

Problema știți care e cu manelele? E rasismul. Ca nimeni nu înjură muzică populară sau orice alt gen muzical. Doar manelele. E rasism. Deși e muzica care a înnebunit sute de milioane de străini. Cea mai ascultată muzică din România și exportul nostru cultural principal.

A mai fost ceva similar când a venit Madonna aici acum mulți ani .A încercat să ne zică ceva de rasism între două piese , despre rromi . A fost și ea huiduită. De aceeași bula.

Bula care se dă ca care mari valori și e deschisă democratică inteligență spumă vârful. Not. Deloc . Praf !!!!“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel