Mandy Blank, găsită moartă
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Lumea culturismului şi a fitness-ului a primit o veste tristă: Mandy Blank, una dintre vedetele acestui sport şi fostă campioană mondială de IFBB, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită moartă la domiciliul său din Los Angeles, informează vineri ziarul spaniol La Vanguardia. 

Mandy Blank a fost găsită moartă în cadă, la 29 octombrie, de către asistenta sa. Medicii care au venit la faţa locului au certificat decesul. Anchetatorii care încearcă să descopere împrejurările morţii fostei sportive au eliminat ipoteza unei mâini criminale. Una din posibilităţile avute în vedere este sinuciderea, însă probele sunt incomplete şi nu se poate confirma această ipoteză. Ceea ce pot confirma medicii legişti până la această oră este că nu au fost detectate droguri sau alcool la locul decesului.

Antrenoarea vedetelor

Fanii lui Blank au transmis condoleanţe, i-au dedicat omagii sincere şi au adresat cuvinte de consolare familiei sale. Mandy Blank a devenit o adevărată legendă a acestui sport, după ce a câştigat Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness (IFBB) din 1999, fiind cea mai tânără concurentă care a obţinut acest titlu. Ea lucra ca antrenoare personală şi era foarte bine cotată printre celebrităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel