Manchester City, probleme înainte de finala Ligii Campionilor. Unul dintre fotbaliștii de bază ai lui Guardiola riscă să nu joace - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
După ce a câștigat titlul în Premier League și Cupa Angliei, Manchester City se pregătește de a face tripla, respectiv să triumfe în finala Ligii Campionilor contra lui Inter Milano.

În săptămâna premergătoare meciului cu Inter Milano, antrenorul 'cetățenilor' Pep Guardiola a transmis că unul dintre fotbaliștii cheie ai echipei are probleme medicale. 

Pep Guardiola a anunțat faptul că Kyle Walker, în vârstă de 33 de ani, are dureri în zona spatelui. Mai mult, acesta riscă să nu joace finala Ligii Campionilor, care se va disputa sâmbătă la Istanbul.

'Este puțin jenat în zona spatelui. Ieri nu a fost bine, astăzi a fost puțin mai bine, dar nu am vrut să ne asumăm vreun risc. Vom vedea zilele următoare', a declarat Pep Guardiola. 

Video

Fundașul lateral este un om cheie în formația lui Pep Guardiola. În acest sezon, jucătorul englez a evoluat în 38 de meciuri pentru Manchester City. 

15 milioane de euro este cota de piață a lui Kayle Walker, conform transfermarkt.com.  

Vezi și - Kylian Mbappe a zis cine va câștiga finala Champions League, dintre Manchester City și Inter Milano

Starul francez Kylian Mbappe va privi doar din fața televizorului finala Champions League din acest an, însă a declarat că se așteaptă la o partidă spectaculoasă. Starul francez a zis cine crede că va câștiga marea finală care se va disputa la Istanbul.

'Va fi un meci senzațional, îl voi urmări. Cred că Manchester City va câștiga', a declarat Kylian Mbappe.

Vezi și - Karim Benzema - prezentat oficial la Al-Ittihad: Avem un nou tigru! - Video

Karim Benzema este noul atacant al echipei Al-Ittihad, campioana Arabiei Saudite.

Clubul din Arabia Saudită a anunțat transferul pe rețelele oficiale de comunicare. 'Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad', scrie pe contul de Twitter al lui Al-Ittihad. 'Abia aștept să ne vedem în Jeddah', a transmis Karim Benzema.

Starul francez Karim Benzema a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu Al-Ittihad, care l-a convins să o părăsească pe Real Madrid pentru Arabia Saudită. Golgheterul francez va avea la clubul saudit un salariu anual de 100 de milioane de euro. Vezi continuarea aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel