Managerul spitalului Victor Babeș București: "Eu zic să vă vaccinați, mai bine ne înjurați sănătoși". Antivacciniștii, val de reacții
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Managerul spitalului Victor Babeș București, Simin Aysel Florescu, i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Simin Aysel Florescu, managerul spitalului Victor Babeș București susține că tulpina Delta a virusului SARS CoV 2 este foarte periculoasă pentru persoanele nevaccinate și le cere românilor reticenți să se imunizeze, transmite Mediafax. "Eu zic să vă vaccinați, mai bine ne înjurați sănătoși.", spune medicul.

Situația de la Spitalul Victor Babeș București

Medicul Simin Aysel Florescu, managerul spitalului Victor Babeș București, a prezentat situația în care se află unitatea medicală pe care o conduce.

„Trei pacienți cu vârste de 30 și un pic de ani în terapie intensivă în ultimele 2 săptămâni, fără factori de risc și comorbidități; alături de alții de 50 și un pic, 70 și un pic...; la doi din cei de treizeci și de ani lupta noastră a fost în van; au venit la 10 zile de la debutul COVID, direct cu insuficiență respiratorie. Au primit tot ce există în materie de tratament și suport vital... nu i-am putut întoarce, spre disperarea noastră și a familiilor lor... Au circulat peste tot, au fost la mare... au venit în contact cu o grămadă de lume. Și da, toți erau nevaccinați. Da, tulpina Delta determină cazuri mai severe. Da, tulpina Delta este acoperită de vaccin. Vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în nici un caz de terapie intensivă”, a scris medicul Simin Aysel Florescu pe Facebook.

Simin Aysel Florescu: Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși


Managerul spitalului bucureștean le cere românilor să se vaccineze chiar dacă știe că numeroase persoane refuză această soluție.

„Știu că acum va urma un val de înjurături și amenințări. Mai bine astea decât un val pandemic... dar nu merge așa. Eu zic să vă vaccinați. Să vă mențineți sănătatea. Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși. Așa am ajuns să reacționăm... doctorii ăștia care omoară oameni și mint pentru bigfarma, și alte enormități din astea”, a adăugat Simin Aysel Florescu, managerul de la spitalul Victor Babeș.

Antivacciniștii, val de reacții: Minciuni!

Mesajul transmis pe pagina oficială RO Vaccinare este însoțită de numeroase comentarii, cele mai multe critice la adresa medicului.

„Minciuni, induceți în eroare și teroare. Cât este comisionul vostru? Dormiți bine? Aveți conștiința împăcată?”, a scris o femeie care a fost completată de alta: „E de necrezut cât tupeu au să prostească lumea cu astfel de afirmații”.

Marți, autoritățile au raportat în 24 de ore aproape 4.000 de noi cazuri și 96 de decese din cauza COVID 19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel