Managerul Spitalului „Sf. Parascheva“ Iaşi, Florin Roșu, după RAPEL: Nu am avut nicio reacție adversă
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 17 ian, 13:44
manager iasi vaccin rapel covid19 coronavirus sursa foto: Pixbay
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Sf. Parascheva" din Iaşi, Florin Roşu, a făcut rapelul cu a doua doză de vaccin anti-COVID-19.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Sf. Parascheva" din Iaşi, Florin Roşu, a declarat că în cursul zilei de duminică 80 de cadre medicale ale unităţii primesc a doua doză a vaccinului împotriva COVID-19.

"Astăzi am început efectuarea rapelului vaccinării pentru COVID-19. Vor fi aproximativ 80 de persoane care se vor vaccina doar în cursul acestei zile. Eu am făcut rapelul dimineaţă. Am fost primul. Nu am avut nicio reacţie adversă", a declarat pentru AGERPRES dr. Florin Roşu.

Până în prezent, în judeţul Iaşi s-au vaccinat 10.393 de persoane. Dintre acestea, 1.017 au fost vaccinate în ultimele 24 de ore.

De luni, începe cea de-a doua etapă de vaccinare. Pentru început în judeţul Iaşi au fost stabilite 17 centre de vaccinare împotriva COVID-19, dintre care 12 sunt în municipiul Iaşi, alte cinci fiind în municipiul Paşcani, oraşele Hârlău şi Podu-Iloaiei, în comuna Tomeşti şi Târgu Frumos. În total, în judeţul Iaşi vor fi 38 de centre de vaccinare, dintre care cinci centre mobile, informează Agerpres.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro