Data actualizării:
Data publicării:

Manager de Spital, infectat cu COVID-19, dus la spital împotriva voinţei sale

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Managerul Spitalului din Vrancea are COVID-19 și a fost dus la spital împotriva voinţei sale.

Managerul Spitalului Judeţean din Vrancea a fost transportat de angajaţii ISU la spital. Deşi are COVID-19, el s-a cazat într-o pensiune pentru medici, iar duminică a fost dus la spital de angajaţii ISU Vrancea.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon, Traian Mîndrilă a aflat că este infectat cu virusul COVID-19 în urmă cu câteva zile. În loc să se interneze în spital, el s-a izolat într-o pensiune din Focşani, luând cu sine computerul şi documentele de serviciu.

Duminică, el a fost escortat de angajaţii ISU la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean.

Ce spun reprezentanții Prefecturii Vrancea

Deoarece directorul cu COVID-19 a fost cazata alături de cadre medicale, acestea trebuie să fie testate, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Vrancea.

„Pensiunea este pentru cadrele medicale. Directorul s-a cazat acolo, el a spus că are intrare separată şi stă acolo. El stă acolo de vreo două săptămâni. Iniţial a spus că vrea să se izoleze. Pensiunea este închiriată de Primărie pentru medicii care nu vor să-şi expună familia. El a dat o declaraţie că avea intrare separată. Eu ştiu că acolo sunt medici. Acum cadrele medicale trebuie testate şi introduse în izolare", a explicat, pentru Mediafax, reprezentantul Prefecturii Vrancea, Adrian Creţu.

Reprezentanţii Prefecturii au solicitat înlocuirea conducerii spitalului din Focşani cu cadre militare.

Ministrul Sănătăţii va merge luni la faţa locului pentru a stabili dacă se impune această măsură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel