Management mai ușor în infrastructurile de cloud
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Compania de management al informației Veritas anunță noi soluții pentru evoluția rapidă a centrelor de date enterprise, precum și îmbunătățiri semnificative ale portofoliului existent de produse pentru backup și management al informației, care propun o nouă abordare în furnizarea de date și servicii în medii multiple de cloud.

Noile soluții Veritas permit companiilor să analizeze în detaliu datele utilizate în procesele operaționale pentru a recunoaște și prioritiza informațiile la nivel de organizație. Totodată, îmbunătățirile aduse produselor Veritas permit un management mai ușor în infrastructurile de cloud hibrid și protecție extinsă pentru mediile virtuale VMware și Microsoft.

"Clienții noștri se află la răscrucea unei explozii de informații și a unei schimbări fundamentale a modului în care este furnizată infrastructura", a declarat Matt Cain, vicepreședinte executiv și director de produs în cadrul Veritas. "Știm că abordările tradiționale axate pe infrastructură nu mai fac față singure în rezolvarea volumului uriaș de date, de aceea ofertele noastre noi îi vor ajuta pe clienți să obțină disponibilitatea ridicată a informațiilor, colectând în același timp informații esențiale pentru îndeplinirea obiectivelor de afaceri."

Veritas oferă companiilor o combinație unică de experiență în disponibilitatea aplicațiilor și managementul stocării la nivel local și în cloud. În același timp, compania furnizează instrumente de management care ajută companiile să găsească datele cu adevărat importante din organizația lor, reprezentând o pondere estimată de 1,5% din volumul total de date, pentru a obține informații, indiferent de infrastructura utilizată.

"În prezent, există mai mulți factori care influențează abilitatea unei companii de a beneficia de datele sale. Companiile și utilizatorii creează mai multe date ca niciodată, iar organizațiile IT se străduiesc să gestioneze nevoia tot mai mare de stocare a acestor date", a afirmat Laura DuBois, vicepreședinte de program, stocare și infrastructură GRC în cadrul companiei de cercetare de piață IDC. "Veritas sprijină companiile să exploateze datele pentru a câștiga valoare și asigură disponibilitatea și recuperarea datelor în mediul de business curent, aflat mereu în schimbare."

În contextul unei nevoi tot mai ridicate de a crește protecția datelor și de a asigura o disponibilitate ridicată și un management eficient al informației, Veritas oferă o gamă completă de soluții și servicii pentru companii, de la infrastructura stocării și până la analiză. "Va fi extrem de interesant de urmărit modul în care Veritas își va dezvolta expertiza în protecția și managementul datelor după separarea de Symantec, un moment important la nivel de industrie, pentru a oferi noi soluții care corespund provocărilor IT ale viitorului", a declarat Jason Buffington, analist senior în protecția datelor în cadrul companiei de cercetare și analiză de piață Enterprise Strategy Group.

Noile soluții Veritas includ:

Veritas NetBackup™ 7.7, cea mai recentă versiune a soluției lider în industrie de backup la nivel enterprise a Symantec, are în plus funcții noi și o performanță crescută în sprijinul celor mai vaste și dinamice medii enterprise. NetBackup 7.7 introduce integrare îmbunătățită a centrului de date pentru VMware vSphere 6 și Microsoft Hyper-V, precum și suport pentru implementările de cloud hibrid, valorificând Amazon Web Services, Google Nearline și multe altele. Performanța în cloud a fost și ea îmbunătățită și este de până la 30 de ori mai rapidă decât în versiunile anterioare. O soluție unică pentru întreg mediul enterprise, NetBackup 7.7 permite organizațiilor IT să reducă complexitatea și să facă față creșterii permanente a centrului de date.

Veritas InfoScale™ se adresează nevoii de aplicații complexe, pe mai multe niveluri, în mediile fizice și virtuale, pentru continuitatea activității la nivel enterprise. Soluțiile InfoScale furnizează disponibilitatea aplicațiilor și conceptul de software-defined storage, pentru a răspunde provocărilor centrului de date, cum ar fi complexitatea operațională, proliferarea instrumentelor, nivelurile imprevizibile de servicii și lipsa agilității, printr-o singură interfață web de management. InfoScale este disponibil printr-un model de achiziționare nou, optimizat.

Veritas™ Resiliency Platform oferă o abordare unificată, globală, pentru continuitatea serviciilor IT, asigurând companiile că datele esențiale și aplicațiile rămân accesibile în permanență în medii multivendor fizice și virtuale complexe. Platforma Resiliency ajută clienții să se asigure că aplicațiile de business critice îndeplinesc în mod consecvent acordurile stringente la nivel de servicii (Service Level Agreements). Soluția aduce vizibilitate, simplicitate și automatizare continuității serviciului, restabilind predictibilitatea în serviciile IT din mediul enterprise.

Veritas™ Data Insight 5.0 extinde analiza datelor nestructurate pentru a sprijini guvernanța în platformele de stocare la nivel local și în stocarea în cloud din Box. Prin orchestrarea îmbunătățită a urmăririi controlului de acces și a drepturilor, Data Insight asigură partajarea fișierelor în condiții de securitate ridicată. Având o abordare centrată pe utilizator în criminalistica informatică, Data Insight oferă posibilitatea monitorizării activității și comportamentului neobișnuit al utilizatorului. Fiind disponibilă la sfârșitul acestei veri, versiunea Data Insight 5.0 va continua să extindă aplicarea analizelor de date pentru a facilita managementul conservării, pentru a obține conformitatea accesului și pentru a dobândi o mai bună înțelegere a modului în care riscurile utilizatorului sunt legate de sensibilitatea datelor.

Veritas™ Information Map este prima aplicație cloud construită pe tehnologia Information Fabric, ce permite companiilor să câștige o mai bună vizibilitate a datelor nestructurate. Information Map va obține cu ușurință metadate de la Veritas NetBackup™, le va stoca în cloud și va prezenta aceste date într-un instrument de navigație vizual, ușor de folosit, care ajută la identificarea zonelor de risc, zonelor de valoare și zonelor de pierdere din depozitele de conținuturi importante ale unui client. Fiind disponibil la sfârșitul acestei veri, Information Map va sprijini companiile să ia decizii pentru reducerea riscurilor aferente informațiilor și pentru optimizarea stocării informațiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel