Mama unui mare fotbalist, internată la terapie intensivă din cauza Covid-19
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Mama unui mare fotbalist a fost internată la terapie intensivă din cauza COVID-19.

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, le-a cerut fanilor să se roage pentru sănătatea mamei sale, care a fost internată în secţia de terapie intensivă a unui spital din oraşul Porto Alegre, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, informează Agerpres, citând EFE.

"Dragi prieteni, mama mea este infectată cu Covid-19 şi ne luptăm pentru ca ea să se recupereze cât mai rapid posibil. Ea se află într-o unitate de terapie intensivă, unde primeşte toate îngrijirile necesare. Sunt recunoscător în avans pentru rugăciunile, energiile pozitive şi afecţiunea pe care o aveţi întotdeauna.", a precizat Ronaldinho (40 ani) într-un mesaj postat pe Twitter.

Campion mondial cu selecţionata Braziliei în anul 2002, Ronaldinho a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din cariera sa la FC Barcelona, alături de care a câştigat două titluri de campion al Spaniei (2005, 2006), precum şi trofeul Ligii Campionilor (2006). El a mai evoluat, de asemenea, în Europa la echipele Paris Saint-Germain şi AC Milan


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel