Urmărește emisiunea live
Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit. Primele declarații după eveniment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit. Primele declarații după eveniment
Pexels / Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit. Primele declarații după eveniment
Mama Luizei Melencu s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care, speră rudele, îi va aduce liniștea. 

Monica Melencu este mama Luizei Melencu, adolescenta din Caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, în urmă cu doi ani. Aceasta s-a recăsătorit acum câteva săptămâni, însă nu a dorit să ofere presei detalii legate de eveniment. 

O căsătorie discretă

„Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, a spus aceasta, conform Unica

Rudele au o părere bună despre bărbatul alături de care doamna Melencu și-a refăcut viața. Nina, mătușa Luizei Melencu, a declarat că bărbatul din viața Monicăi este un om foarte muncitor și cu capul pe umeri. Tot aceasta a dezvăluit și care este motivul din spatele acestei căsătorii: „Monica este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor. S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită.”

A murit fără să știe de fiica sa

Tatăl Luizei Melencu s-a stins din viață pe 1 decembrie 2020, fără a ști nimic despre soarta cazului care ar fi putut să facă lumină în dispariția fiicei sale. Pe 2 decembrie 2020 Luiza ar fi împlinit 20 de ani. Mama sa a postat atunci câteva cuvinte despre tânără. 

„Azi e o zi specială, sufletul meu drag. Cu doi ani în urmă împlineai frumoasa vârstă de 18 ani... Azi împlinești frumoasa vârstă de 20 ani... nu ne-am așteptat la așa suferință. Dumnezeu să fie cu tine și să-ți ducă mesajele noastre. Îmi doresc să te strângă în brațe, dar din păcate, soarta a fost prea crudă cu tine și noi. Și totuși, am luptat și luptăm pentru tine, dar din păcate, suntem prea mici pe lângă acești corupți. 

Copilul meu, durerea cea mare e că nu știm nimic, nimeni n-a avut interes pentru aflarea adevărului. Oriunde te-ai afla în această lume... La muți ani, copilul meu frumos! Dumnezeu să fie cu tine și să-ți deschidă o portiță. Mi-e dor de tine, Lulu”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel