Malta, destinație de LUX pentru prostituție. Tudorel Butoi: Societatea nu le oferă niciun fel de oportunitate
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Metoda ”Lover Boy” continuă să fie pusă în aplicare de traficanții de persoane. Mai mult, victimele nu mai opun aproape niciun fel de rezistență, conform DIICOT. 

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a intervenit astăzi în direct la Antena 3 unde a vorbit despre noile metode de practicare a prostituției. 

”S-au schimbat modelele de raportare la prostituție. Devine din ce în ce mai acceptată și permisivă. Să ne uităm în întreaga lume. Acele prostituate care practicau cândva serviciul sexual pentru câștigarea principalelor mijloace de existență, acum practică serviciile sexuale pentru opulență și lux. Fetele acestea sunt în primul rând rezolvate din punct de vedere comercial. Bărbații, femeile, trăiesc plăcerea prestării sexuale și a profitului. Să ne uităm în oglindă: destructurăm acele rețele, scoatem fetele din încă așa zisa sclavie și ele vor întreba ”ce mâncăm diseară”? Societatea nu le oferă niciun fel de oportunitate în acest sens. Având în vedere că școală nu au, meserie nu au. Iată cum ele trăiesc într-o altă alternativă care le oferă lux. În Malta probabil că își găsesc acești traficanți, își au cârdășii în trafic. Malta e o chestiune exotică și pentru clienți. A crescut și prețul. Nu mai poți merge să îi dai unei prostituate 300 de lei. Îi dai 3.000 de euro”, a declarat Tudorel Butoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel