Maia Morgenstern, VICTORIE. Anunțul făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Maia Morgenstern
Maia Morgenstern
În ciuda scandalului iscat în jurul său, Maia Morgenstern a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Evreiesc de Stat (TES) din Bucureşti. 

Maia Morgenstern a câștigat cu media 8,80, la 10 sutimi diferenţă faţă de contracandidatul ei, Erwin Şimşensohn, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti pe site-ul instituţiei.

Maia Morgenstern a obţinut nota 8,62 la prima etapă a concursului – analiza proiectelor de management, şi nota 8,99 la cea de-a doua etapă a concursului - interviul. Erwin Şimşensohn a primit notele 8,48, la prima etapă, respectiv 8,92, la cea de-a doua etapă. Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, candidatul câştigător este cel care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta sa fie de minimum 7.

Actriţa Maia Morgenstern ocupă funcţia de manager al Teatrului Evreiesc de Stat din anul 2012, când a fost într-o poziţie de interimar, ulterior fiind numită în funcţie, în urma unui concurs. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel