Ce influențe au asupra alimentelor magneții lipiți pe frigidere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
magneti-HreniucAlexandru
magneti-HreniucAlexandru

Avem cu toţii unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative, fără a le putea suspecta periculozitatea acestora. Dar ele sunt mortale. Este periculos să ne jucam cu forţele naturii şi ale energiei. Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi puneţi-l departe de toate alimentele.

Autor: Ana-Maria Tudor

Cercetătorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hrănit doua grupuri de şoareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un alt frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiţi pe uşă.

Scopul studiului a fost de a vedea dacă radiaţiile electromagnetice ale magneţilor influenţează alimentele. Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup.

Magneţii ataşaţi la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric cresc consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului său electric.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel