Mădălin Voicu, în lacrimi, în fața lui Denise Rifai: "Se putea evita acel accident nenorocit!". Cum i-a murit copilul de doi ani, în casă
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 28 apr, 13:00
WhatsApp
Foto: Youtube
Mădălin Voicu a vorbit despre moartea primului său copil. Cum a fost posibil și ce spune despre dramele vieții sale.

Cunoscut drept unul dintre cei mai buni violoniști ai țării, dirijor și fost politician, Mădălin Voicu a avut parte de o mulțime de drame despre care a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

Cu o carieră impresionantă, atât în muzică, cât și în politică,  Mădălin Voicu are o familie numeroasă, având în urma relațiilor sale, șapte copii de care este extrem de mândru. Cu toate acestea, puțini știu că muzicianul a mai avut un fiu, care a avut un sfârșit tragic.

Drama lui Mădălin Voicu

Iosif Ioan a fost copilul lui Mădălin Voicu din prima căsătorie, cea cu Cristina Popescu. La vârsta de doi ani, copilul a murit, după ce a înghițit mai multe pastile pe care le-a găsit în casă, iar Mădălin Voicu a spus totul acum. 

"Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică. Cristina era plecată şi ea, deci a rămas doar cu bunică-sa. Probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferinţe.

G Ad:

Moartea lui Ioan, moartea bunicii şi moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întăreşte şi când dai examenul de rezistenţă şi de putere de a trece peste anumite necazuri şi supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu şi l-a luat la el", a povestit Mădălin Voicu în emisiunea lui Denise Rifai.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro