Mădălin Voicu, în lacrimi, în fața lui Denise Rifai: "Se putea evita acel accident nenorocit!". Cum i-a murit copilul de doi ani, în casă
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mădălin Voicu a vorbit despre moartea primului său copil. Cum a fost posibil și ce spune despre dramele vieții sale.

Cunoscut drept unul dintre cei mai buni violoniști ai țării, dirijor și fost politician, Mădălin Voicu a avut parte de o mulțime de drame despre care a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

Cu o carieră impresionantă, atât în muzică, cât și în politică,  Mădălin Voicu are o familie numeroasă, având în urma relațiilor sale, șapte copii de care este extrem de mândru. Cu toate acestea, puțini știu că muzicianul a mai avut un fiu, care a avut un sfârșit tragic.

Drama lui Mădălin Voicu

Iosif Ioan a fost copilul lui Mădălin Voicu din prima căsătorie, cea cu Cristina Popescu. La vârsta de doi ani, copilul a murit, după ce a înghițit mai multe pastile pe care le-a găsit în casă, iar Mădălin Voicu a spus totul acum. 

"Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică. Cristina era plecată şi ea, deci a rămas doar cu bunică-sa. Probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferinţe.

Moartea lui Ioan, moartea bunicii şi moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întăreşte şi când dai examenul de rezistenţă şi de putere de a trece peste anumite necazuri şi supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu şi l-a luat la el", a povestit Mădălin Voicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel