Data publicării:

Lună Plină în Vărsător: cum ne influențează. Zodia care va ajunge la limită. Nu te mai complace în situația în care ești!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Prima zi din luna august ne aduce o Lună Plină în Vărsător. Descoperă previziunile și recomandările pentru fiecare zodie/ascendent.

Trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare.

Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. De asemenea, Luna Plină din Vărsător își va dori să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de fotografiile altora de pe rețelele sociale. 

Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină va fi în Casa a 11-a. Cumva, te ajută să te eliberezi de niște prieteni sau de niște planuri pe care ți le făcusei. Însă, în acest moment în Casa a 5-a, o ai pe Venus retrogradă. Tu versus ceilalți. Se poate discuta și despre idealurile tale legate de iubire. Dar această Lună Plină te poate trezi puțin în legătură cu ele.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se va duce în Casa a 10-a, a carierei. Dacă ai făcut o greșeală, poate fi uitată. Însă, asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent. De asemenea, Luna Plină în Vărsător în această casă vine cu neașteptat, cu schimbări de organigramă, schimbări în ierarhie sau în modul în care te porți cu șefii. Unele dintre ele nu îți convin.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină în Vărsător te ajută. Se petrece pe axa 3-9, deci te împinge de la spate să evoluezi, să citești altceva. Dacă ai o pasiune pentru ceva, poți să afli lucruri noi, să le pui în aplicare. Să încerci ce a făcut și celălalt. Este momentul să te deschizi, este nevoie de progres prin studiu, prin călătorii, prin cunoașterea altor persoane.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină este importantă pentru tine. Se petrece în Casa a 8-a, așa că iar vorbim despre bani. Apar cheltuieli neașteptate, care îți pot pica mănușă, pentru că nu vei mai face altele pe care le aveai în plan. Oricum ai cheltuit mult în ultima vreme și o să continui să o faci.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece în Casa a 7-a și cum Venus este retrogradă în semnul tău,  pot apărea idei năstrușnice de a te rupe de relații, de a te despărți, de a lua pauze. Sau partenerul se schimbă, ori afli lucruri despre el. Pe plan personal, lucrurile nu merg grozav. Luna Plină te îndeamnă să faci ceva în relație dacă vrei să funcționeze, nu doar să plângi și să te victimizezi. 

Vezi și:  Influența Lunii Pline din Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel