Data actualizării:
Data publicării:

Lună Nouă în zodia Leu pe 16 august 2023. Iată cum ne influențează / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Lună Nouă în Leu, pe 16 august 2023. Sursa foto: freepik.com
Lună Nouă în Leu, pe 16 august 2023. Sursa foto: freepik.com
Miercuri, 16 august, ne aduce o Lună Nouă în Leu. Daniela Simulescu spune ce ne așteaptă.

„De fiecare dată când vorbim de o Lună Nouă este prilej de bucurie, în fiecare an. O Lună Nouă, o Lună Plină, de fiecare dată se calculează ca și cum s-ar naște un copil, în ziua, ora și locul respectiv.

Teoretic, Luna Nouă este momentul acela când o iei de la început, când vorbim despre intenții, despre manifestări.

Dacă începi ceva, pe o Lună Nouă nu cred că este un moment bun. Poate sunteți într-un moment în care vreți să o luați de la capăt. Dacă vă place ideea de a o lua de la capăt pe o Lună Nouă în Leu este perfect, dar atenție.

De fiecare dată când este Lună Nouă sau Lună Plină, oamenii sunt curioși de ceea ce se întâmplă. Nu se întâmplă ceva neapărat de această Lună Nouă.

Pe 16 august, Luna Nouă este în conjuncție cu Lilith. Doamnele și domnișoarele simt această Lună Nouă lângă Lilith din plin.

Luna Nouă este momentul în care Soarele și Luna se întâlnesc și încep un nou ciclu lunar. În astrologie, Luna are legătură cu emoțiile și este în conjuncție cu Lilith. Lilith este Luna Neagră. Oamenii au o apetență mai mare pentru Luna Neagră pentru că sună fantastic, misterios și periculos. 

Luna Neagră este pur și simplu un punct. Este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, pentru că rotația în jurul Pământului nu este una uniformă. Se numește Luna Neagră pentru că este foarte îndepărtată, nu se vede.

Luna care are legătură cu emoțiile se întâlnește cu Lilith, feminitatea aceea necontrolată de societate, de tradiție. 

Luna Nouă în Leu înseamnă a o lua de la capăt. Când Luna se întâlnește cu Lilith se detașează de emoții, nu știe ce i se întâmplă, totul este greu de controlat, e greu de justificat. Cam asta este Luna Nouă în Leu în conjuncție cu Lilith”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel